USRED BORBE S RAKOM

Skrivene poruke modnog izdanja Kate Middleton na Wimbledonu: Ovo je simbolika haljine

18.07.2024.
u 15:15

Kate Middleton prisustvovala je finalu Wimbledona ove nedjelje, a princeza je dočekana uz dugotrajan pljesak. Pojavila se u ljubičastoj haljini, a odabir odjeće nosio je i skrivene poruke.

Princeza se pojavila u ljubičastoj haljini marke Safiyaa, a ovaj elegantni odjevni komad nosio je i skrivenu poruku.

Bethan Holt, modna direktorica u Daily Telegraphu, je za People otkrila kakva se sve značenja kriju iza odabira haljine.

Ljubičasta je jedna od službenih boja All England Lawn Tennis and Croquet Cluba, čiji je Kate pokrovitelj, a to je i boja koju je kraljica Elizabeta često nosila kada je posjećivala teniski turnir. Povijesno gledano, ljubičasta se povezivala s kraljevskom obitelji i Holt dodaje da bi to u ovom trenutku moglo biti značajno za Kateino zdravlje.

"To je također boja hrabrosti, koja bi mogla biti znak kroz što ona prolazi", objasnila je, "Mislim da je izgledala blistavo i bilo je divno vidjeti je kako izgleda tako opušteno. Sigurna sam da će mnogi ljudi vidjeti koliko je sretno izgledala i uvjeriti se u to, piše Klix.ba.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije