uskoro pred oltar

Slavna ljepotica objavila zaruke s njemačkim nogometašem

Foto: Profimedia
07.07.2018.
u 20:56

Brazilska manekenka Izabel Goulart objavila je sretne vijesti i poručila obožavateljima kako će uskoro stati pred oltar. Njezin dugogodišnji dečko, njemački nogometaš Kevin Trapp ju je zaprosio.

Jedna od najatraktivnijih djevojaka svijeta uskoro odlazi pred oltar. Brazilska manekenka Izabel Goulart za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta pronašla je onog pravog kojem je rekla 'da', prenosi Tportal.hr.

Izabel naime već tri godine ljubi njemačkog nogometaša Kevina Trappa, a stasiti sportaš se brzo nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva potrudio iznenaditi voljenu djevojku. Kupio joj je dijamantni prsten i zaručio je.

'Uskoro ću biti gospođa Trapp. Kada upoznaš onoga koji promjeni tvoj život u svakom smislu onda si siguran da si pronašao onog pravog. Kevin Trapp volim te!', poručila je slavna ljepotica ispod video uratka na kojem objavljuje svoje zaruke.

Sretnu vijest na Instagram profilu 'lajkalo' je više od 1,5 milijuna ljudi koji su joj u brojnim komentarima poručili čestitke. Goulart je ovom prilikom pokazala i prsten s velikim kvadratnim dijamantom koji ju je ostavio bez teksta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije