ATRAKTIVAN BRAČNI PAR

Tarik Filipović suprugu Lejlu odveo u romantičnu zemlju. Otkrio zbog čega ondje najviše uživaju

Tarik i Lejla Filipović
Instagram
07.07.2024.
u 18:40

Tarik i Lejla Filipović odlučili su na kratko posjetiti Italiju, a posjetili su upravo Trst te je popularni voditelj otkrio zašto ondje obožavaju ići.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih voditelja i glumaca Tarik Filipović trenutno sa suprugom Lejlom Filipović provodi ljetne dane u Italiji, a na društvenoj mreži Instagram podijelio je njihovu zajedničku fotografiju.

"Nekada se u Trst išlo po traperice... danas u kratkim i izderanim 'rebama' se uživa u ovom predivnom gradu... kava, pasta... i druge stvari u kojima su Talijani svjetski vrh", napisao je u opisu objave.

Atraktivan bračni par pozirao je na mostu u ljetnom i opuštenom modnom izdanju. Osim toga, zaslužili su i komplimente pa su ih pratitelji počastili lijepim riječima.

"Predivni kao i uvijek", "Divni ste na slici, za poželjeti", "Fino uživate", pisali su.

Inače, par ima dvoje djece. Svog sina Armana dobili su 2008. godine, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

 

 

Nedavno je par za In Magazin Nove TV progovorio o svom braku u kojem su od 2007. godine, a vjenčali su se točno na Silvestrovo. ''Nije idealno, reći ću! Mislim da nije kod nikog idealno, niti postoji savršeno, ali se mi trudimo da to tako bude'', rekla je tada Lejla te su otkrili da se vrlo rijetko svađaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije