Gordana Boban

Znate li zašto Ivana iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' nije više htjela glumiti u seriji

Gordana Boban - Ivana
Foto: Screenshoot
1/2
08.10.2024.
u 21:02

Slušate svoj instinkt u vezi s time što je dobro, a što nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak – ispričala je Gordana

Glumica Gordana Boban svima je poznata kao tajnica Ivana u jednoj od najpopularnoj humorističnih serija na ovim prostorima u zadnjih 15 godina "Lud, zbunjen, normalan".

Glumila je u 50 nastavaka serije i onda je iznenada odlučila otići iz serije. U jednom je intervjuu objasnila zašto je donijela tu odluku i zbog čega je napustila seriju koja je imala veliku gledanost u cijeloj regiji.

– Ostavila sam je jer je jedna epizoda, po mome mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je puno epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt u vezi s time što je dobro, a što nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak – ispričala je Gordana. Otkrila je tom prilikom i konkretan razlog koji ju je naveo na ovu odluku.

– Epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u obiteljskoj seriji koja se prikazuje u 20 sati, prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledatelja među kojima je mnogo djece, zbilja nije prikladan – rekla je Boban.

Ona je seriju snimala od 2007. do 2009. godine. Nakon odlaska iz serije nastavila se baviti glumom. Publika u Hrvatskoj je Gordanu gledala tijekom BOK Festivala u Bjelovaru gdje je s Kamernim teatrom 55 izvela predstavu “Sjećaš li se Doli Bel” autora Abdulaha Sidrana i u režiji Kokana Mladenovića, a u kojoj Gordana igra lik Sene Zolj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije