UMALO TUČNJAVA

VIDEO Na hercegovačkoj svadbi nastao pravi kaos. Ovakva snimka ne viđa se svaki dan

09.09.2024.
u 12:47

Gotovo je izbila i tučnjava, a tri dame bile su najupornije.

Jedna je svadba u Ljubuškom skoro pošla po zlu - i to sve zbog tradicionalnog bacanja buketa mladenke. Naime, kako se vidi na videu koji je na svom Instagram profilu podijelio Mozaik bend, djevojke su svim silama pokušale doći do vjenčano buketa koji, prema narodnom običaju, znači da se ona koja ga uhvati sljedeća udaje. 

Borba je bila žestoka, a neke su djevojke čak završile i na podu boreći se za buket. Gotovo je izbila i tučnjava, a tri dame bile su najupornije u namjeri da buketić bude baš njihov. Na snimci se ne vidi kome je on na kraju pripao, ali video je izazvao brojne reakcije.

 

‘Mene je stid’, napisala je jedna korisnica ispod videa, a druga dodala: ‘Ne znaju da love konop oko vrata’. Treći je sarkastično upitao: ‘Tko bi ovo ženio?’. Mnogi su komentirali video jednostavno kao užasan i sramotan, dok je nekima bio simpatičan i smiješan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije