JESTE LI PROBALI?

VIDEO Pokazala trik s čepovima koje su mnogi zamrzili: 'Svi ste ih cijelo vrijeme krivo otvarali'

Frank Hoermann / SVEN SIMON/DPA
27.08.2024.
u 16:05

Mnogi se nisu mogli naviknuti na to da im se čep potpuno ne odvaja od boce pa su imali problema s ispijanjem. Sada se pojavila snimka na kojoj se pokazuje trik koji bi trebao riješiti taj problem.

Kupili ste bocu vode, otvorili je, a kad ono - čep je ostao pričvršćen. Potom ste i uzdahnuli, prisjećajući se da je to nova stvarnost neodvojivih čepova. Ideja o pričvršćenim čepovima na plastici živi još od 2018. godine kada je direktiva još bila predložena, a dobila je na zamahu godinu kasnije kada je i usvojen. Mnogi se nisu mogli naviknuti na to da im se čep potpuno ne odvaja od boce pa su imali problema s ispijanjem. Sada se pojavila snimka na kojoj se pokazuje trik koji bi trebao riješiti taj problem.

Prema videu, čep se može okrenuti na drugu stranu i pritisnuti prema dolje tako da ne smeta kod ispijanja. Mnogi su oduševljeni ovim trikom.

@sroche2 This whole time weve been doing it wrong! #pov #doingitwrongthiswholetime #newbottle #bottletop #fyp #fy #viral ♬ original sound - Dude Dad

“Svi ste ih cijelo vrijeme krivo otvarali”, napisao je korisnik. “Zavrneš čep, skineš ga i piješ kao normalna osoba”, “Ovo moram probati”, “Pitao sam se tko je napravio čep koji mi stalno udara u nos”, “Više volim piti iz obične boce bez čepa”. Ovo me izluđuje”, samo su neki od komentara korisnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije