SVE GA ŽELE

Za ovim Hercegovcem odjednom je nastala pomama u Zagrebu: ‘Moram to priznati’

instagram
13.08.2024.
u 15:10

Popularni glazbenik Adi Šoše nastavlja nizati uspjehe, a posljednji u nizu je rekordna prodaja karata za njegov prvi koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

U manje od tri dana sve ulaznice su planule, a novi koncert Adija Šoše i AL Music Banda  zakazan je za 9. veljače 2025., budući da nije bilo slobodnih termina ranije.

Ovaj 29-godišnji pjevač iz Mostara, koji je osvojio srca publike diljem regije, ne skriva oduševljenje zbog ovakvog odaziva. U svojoj izjavi povodom rasprodanog koncerta Adi je naglasio koliko mu znači podrška zagrebačke publike.

“Osjećaj je bio posebno lijep, iako moram priznati da sam u dubini duše očekivao snažan odaziv. S publikom u Zagrebu veže me jedna magična, gotovo neobjašnjiva povezanost koja se razvija već godinama i s vremenom postaje sve jača i dublja. Vjerujem da su najljepši trenuci tek pred nama. Radujem se svemu što ćemo publika i ja zajedno proživjeti u budućnosti” rekao je Adi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ADI ŠOŠE (@adisosee)

Diplomirani inženjer po struci

Adi Šoše postao je jedno od najtraženijih imena na regionalnoj glazbenoj sceni, a njegova popularnost iz dana u dan raste sve više.

Ovaj diplomirani inženjer građevine kojeg glazbeni kritičari nerijetko nazivaju novim Čolom karijeru je krenu je graditi u suradnji s poznatim producentom, tekstopiscem i kompozitorom Amilom Lojom koji je ujedno i autor njegovih najvećih hitova. Njihova suradnja započela je spontano, ali je vrlo brzo rezultirala brojnim uspješnim projektima.

Njegov prvi singl „Nije lako biti ja” i istoimeni album donijeli su mu još veći uspjeh, a hitovi poput “Najljepši cvijet”, “Od Jeseni do proljeća“, “Pusto ostrvo” i duet s Tonyjem Cetinskim “Sve ili ništa” učvrstili su mu poziciju nove zvijezde na glazbenom nebu.

Svi oni koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice za prvi koncert u Lisinskom, sada imaju priliku osigurati svoje mjesto na Entrio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije