HRVATSKA MEGAN FOX

Znate li tko je ovo? Bila je glavna konkurencija Ivani Knoll, a natjecala se i u 'Plesu sa zvijezdama'

18.10.2024.
u 13:01

Deniss je pokazala da je kao djevojčica imala plavu kosu, a u opisu fotografije je napisala: "Zlatna djevojčica s tri i plus 13 godina." Rijetki bi na prvoj fotografiji prepoznali ovu ljepoticu, dok je na drugoj dokazala da sličan imidž njeguje već godinama.

Umjetnica Deniss Grgić, koju mnogi prepoznaju kao hrvatsku Megan Fox, na Instagramu je objavila fotografije iz djetinjstva. Deniss je pokazala da je kao djevojčica imala plavu kosu, a u opisu fotografije je napisala: "Zlatna djevojčica s tri i plus 13 godina." Rijetki bi na prvoj fotografiji prepoznali ovu ljepoticu, dok je na drugoj dokazala da sličan imidž njeguje već godinama.

Ljetos se fotkala u badiću koji je naglasio njene obline. Fotka je brzo privukla puno pažnje i Grgić su pratitelji u komentarima ostavili brojne komplimente začinjene emotikonima sa srcima i vatrom. Deniss je, inače, sada davne 2018. godine tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji pružila podršku našim nogometašima tako što se u izazovnom izdanju fotografirala s hrvatskom zastavom, nakon čega joj je Instagram stranica naziva Croatsallovertheworld dodijelila titulu prve missice Hrvata diljem svijeta.

– Sretna sam i ponosna na pobjede naših vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno, odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je napravim – rekla je tada lijepa Koprivničanka livanjskih korijena za medije. U međuvremenu Deniss, koju su predstavili kao glavnu konkurenciju Ivani Knoll, nije krenula stazama jedne od najpoznatijih svjetskih navijačica. 

Grgić se danas može pohvaliti titulom akademske umjetnice i slikarice, a prošle godine široj javnosti predstavila se nastupom u showu "Ples sa zvijezdama". Također, u ovih šest godina Deniss je mijenjala izgled te od brinete postala crnka, zbog čega nosi nadimak "hrvatska Megan Fox".

– Prvenstveno sam samo Deniss, a zatim akademska slikarica, magistrica slikarstva koja živi u digitalnom vremenu. Influencerstvo sam prepoznala kao izvrstan način da u slobodnom prostoru interneta pristupim široj publici objavljujući sadržaje iz života, predstavim svoju umjetnost te ostvarujem suradnje kroz prepoznatljivo ime deniss_jo_dena. Slikarstvo, internetske suradnje i modeling objedinila sam u jednu priču kao sredstva umjetničkog rada koji predstavljaju moju osobnost – rekla je jednom prilikom za Večernji list.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije