Suigračima i stručnom stožeru poželio sve najbolje

Anel Ahmedhodžić se oprostio od reprezentacije Bosne i Hercegovine

11.09.2024.
u 10:19

Defanzivac Sheffield Uniteda Anel Ahmedhodžić (25) se oprostio od dresa nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ahmedhodžić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitirao 8. listopada 2020. godine pod vodstvom Dušana Bajevića, a tijekom protekle četiri godine često je zadavao glavobolje izbornicima.

Prije točno godinu je Nogometni savez suspendirao Ahmedhodžića jer je odbio doći na okupljanje reprezentacije pod vodstvom Mehe Kodre u okviru kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo protiv Lihtenštajna i Islanda.

Kasnije je ta situacija izglađena, no Ahmedhodžić je prije nekoliko dana odbio dolazak na okupljanje i izborniku Sergeju Barbarezu za susrete protiv Nizozemske i Mađarske, te se pri tome nije želio ni javiti direktoru reprezentacije Emiru Spahiću, a sada je sa 25 godina i završio reprezentativnu karijeru.

To je nogometaš Sheffield Uniteda potvrdio u razgovoru za N1 u kojem je poručio da nakon brojnih uvreda koje je dobio na društvenim mrežama "više nema razloga dolaziti i igrati", da je "odlučio u bliskoj budućnosti ne nastupati za nacionalni tim", te je sada već bivšim suigračima i novom stručnom stožeru poželio sve najbolje.

Ahmedhodžić je za Zmajeve odigrao 24 utakmice uz jedan postignuti pogodak i to protiv Ukrajine 2021. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije