KATASTROFA U BERLINU

Bjelica nakon teške kazne: 'Isprike Saneu. Nikad u životu ne bih smio ovako reagirati'

Nenad bjelica incident
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
26.01.2024.
u 17:57

Incident se dogodio u 74. minuti susreta. Bjelica nije želio Saneu dati loptu da izvede aut. Bayernov igrač mu je htio izbiti loptu, a hrvatski trener ga je na to udario i odgurnuo

Hrvatski trener Union Berlina, Nenad Bjelica, dobio je tri utakmice suspenzije i novčanu kaznu od 25 tisuća eura nakon što je na utakmici 13. kola Bundeslige protiv Bayerna u lice udario zvijezdu bavarske momčadi Leroya Sanea. Očekivalo se da samo isključenje na utakmici neće biti kraj nevoljama za bivšeg trenera Osijeka i Dinama, a sada je pravorijek donio Njemački nogometni savez (DFB).

Incident se dogodio u 74. minuti susreta. Bjelica nije želio Saneu dati loptu da izvede aut. Bayernov igrač mu je htio izbiti loptu, a hrvatski trener ga je na to udario i odgurnuo. Dobio je crveni karton i morao napustiti klupu svoje momčadi. Naposljetku su aktualni prvaci slavili s 1:0.

Bjelica se nakon utakmice ispričao navijačima, a u petak je preko društvenih mreža uputio isprike i Saneu.  "Pogledao sam ovu situaciju više puta, reagirao sam kako nikad u životu ne bih smio reagirati. Žao mi je moje momčadi i mog kluba, ispričavam se Saneu", napisao je Bjelica. Hrvatski trener je u studenom prošle godine stigao u Berlin kako bi klub izvukao iz problema. Sada se doima kako zajedno s njima tone.

Svi u Union Berlinu proživljavaju vrlo tešku sezonu. Nakon što su prošle godine priredili senzaciju i sa četvrtog mjesta izborili nastup u Ligi prvaka, njihovi uspjesi se nisu nastavili. Osim što su ispali u grupnoj fazi europskog natjecanja (upisali su tri poraza i dva remija), trenutno se nalaze na 15. mjestu tablice domaćeg prvenstva. Samo tri boda iznad zone ispadanja.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije