Čitluk

Boksački turnir "Dani berbe grožđa 2024.“: Očekuje se preko stotinu boksača iz FBiH

16.09.2024.
u 08:37

Ljubitelji borilačkih sportova i ove godine moći će uživati u boksačkoj reviji koju već treću godinu zaredom organizira Boksački klub "Brotnjo“ iz Čitluka, a koja će biti održana u subotu, 21. rujna, u 14 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku.

Boksački turnir "Dani berbe grožđa 2024.“, koji se organizira u sklopu Federalne boksačke lige, ugostit će sudionike iz više od dvadeset boksačkih klubova Federacije BiH sa stotinu sudionika, priopćili su organizatori.

Vjekoslav Bošnjak, predsjednik Boksačkog kluba Brotnjo, izražava zadovoljstvo što će Brotnjo i ove godine biti boksačko središte Hercegovine.

"Ponosni smo što naš turnir postaje tradicionalni događaj u sklopu istoimene manifestacije po kojoj je naše Brotnjo poznato u cijelome svijetu. Kao i dosadašnjih godina, pozvali smo sve klubove u sklopu Federalne boksačke lige, a svoj dolazak dosad je potvrdilo njih dvadeset, tako da očekujemo preko stotinu boksača i boksačica u Čitluku. Prethodnih godina smo se pokazali kao izvrsni domaćini, a nadam se da će tako biti i ovoga puta. Pozivam sve Brotnjake da nam se pridruže na boksačkoj reviji i uživaju u pripremljenom programu", kazao je Bošnjak.

Boksački turnir „Dani berbe grožđa“ jedina je prilika za pogledati uživo boksačke mečeve i najbolje boksače i boksačice na razini Federacije BiH u općini Čitluk. Ujedno je i prilika za predstavljanje domaćih boksača i mladih broćanskih nada boksa.

Potpredsjednik kluba Rafael Pervan kazao je kako će domaćin imati sedam svojih predstavnika na spomenutom turniru.

"David Bevanda, Franjo Rozić, Ivano Raspudić, Marko Odak, Luka Marinčić, Carlos Šego i Teo Korać imena su koja, zasad, nastupaju na nadolazećem kolu Lige Federacije BiH. Većina njih su dugogodišnji članovi kluba s velikim iskustvom u ringu. A imamo i novih članova kojima će ovo biti prvi izlazak u borbu. Proteklih mjeseci smo naporno radili na psiho-fizičkoj pripremi svakog od njih i vjerujem da će nas predstaviti u najboljem svjetlu pred domaćom publikom“, istaknuo je Pervan.

Turnir se organizira u suradnji s Boksačkim savezom Federacije BiH i Boksačkim savezom BiH, a glavni pokrovitelji su Federalno ministarstvo kulture i sporta i Općina Čitluk, priopćili su organizatori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije