Tučnjava navijača na autocesti

Detalji makljaže Torcide i Armade: 'Zaletjeli su se na naplatne s prekrivenim licima, bilo ih je oko 100'

Screenshot/Twitter
25.08.2024.
u 20:08

Dio sudionika je priveden te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje, a ozlijeđenima u tučnjavi pružena je liječnička pomoć

Na autocesti Rijeka - Bosiljevo na čvoru Vrata u nedjelju popodne došlo je do tučnjave u kojoj su sudjelovali navijači nogometnih klubova Rijeke i Hajduka, policija je spriječila daljnji sukob, dio sudionika je priveden, a ozlijeđenima se pruža liječnička pomoć, doznaje se iz policije.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su da je danas oko 15:30 na čvoru Vrata došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba. Prema dosadašnjim saznanjima, u tučnjavi su sudjelovali pripadnici dviju navijačkih skupina, a brzom intervencijom policije spriječen je daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete.

Dio sudionika je priveden te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje, a ozlijeđenima u tučnjavi pružena je liječnička pomoć.
Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica te sudionika ovog događaja, naveli su iz policije. Riječ je, inače, o sukobu navijača, i to Armade i Torcide, koja je putovala na gostovanje u Pulu, gdje se Hajduk sastaje sa Istrom, a na putu ih je dočekala grupa iz Armade.

''Moja procjena je da je bilo oko 100 navijača. Baš kao rulja s prekrivenim licima su se zaletjeli na naplatne, vidi se da je rampa polomljena. Automobili su ostali prazni na jednoj strani, a oni otišli. Vidjela sam na svoje oči dvoje ljudi kako leže na podu, pretpostavljam da su to radnici naplatnih, nisam vidjela drugu navijačku skupinu. Baš užas scena'', ispričala je za 24sata svjedokinja navijačkih nereda na naplatnoj postaji Vrata, nedaleko od Fužina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije