IDE U BELGIJU

Dinamo potvrdio transfer 20-godišnjaka, na odlasku s Maksimira pala je i emotivna objava

11.07.2024.
u 11:57

U Dinamu ovih dana užurbano rade na svim poljima. Prva momčad se priprema za novu natjecateljsku sezonu u austrijskom Bad Radkersburgu, a uprava djeluje po pitanju igračkog kadra za novu sezonu. Nakon Marka Pjace i Raula Torrentea čekaju se nova pojačanja, navijače zanima što će biti s Cordobom, Šotičekom i ostalima. Rješavaju se i izlazni transferi, a jedan od takvih je i onaj mladog, 20-godišnjeg veznog igrača Luke Lukanića koji će karijeru nastaviti u belgijskom Genku, za kojeg je svojedobno igrao i Branko Strupar.

- Lukanić je svojedobno u kapetanskoj ulozi predvodio Dinamove juniore do naslova prvaka u kadetskoj, a potom i u juniorskoj konkurenciji. Za seniore plavih debitirao je prošle godine na pripremama u Rovinju i tog proljeća bio u kadru prve momčadi, ali bez službenog nastupa. Dragi Luka, hvala na 13 godina vjernosti i od srca ti želimo sreću u nastavku tvog životnog i nogometnog puta - stoji u objavi Dinama na društvenim mrežama.

Inače, Lukanić je prošle sezone bio na posudbi u mostarskom Zrinjskom, a ugovor s Dinamom imao je još za ovu sezonu. Nije poznato koliko su Belgijci platili mladića, ali zna se da ga Transfermarkt cijeni na 100 tisuća eura. Jedan službeni nastup za Dinamo upisao je prošlog ljeta, na gostovanju u Astani u kvalifikacijama za Ligu prvaka, kada je odigrao 11 minuta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije