Završen je prvi tjedan natjecanja u Ligi mjesnih zajednica

FOTO: Momčad Ilića je prva u skupini A i izravno će ući u četvrtfinale natjecanja

12.07.2024.
u 08:49

Završen je prvi tjedan natjecanja u Ligi mjesnih zajednica grada Mostara. Dobili smo tako rasplet u skupinama A i B, koje su se tijekom tjedna igrale na igralištu Šaht u mostarskom naselju Orlac.
Momčad Ilića je prva u skupini A i izravno će ući u četvrtfinale natjecanja. Prošlogodišnji pobjednik natjecanja imao je dvije pobjede i poraz. U zadnjem kolu Ilići su s 9:3 bili bolji od Ortiješa, koji je tako završio svoj ovogodišnji nastup. Iz skupine A su osminu finala prošli Rudnik i Avenija.
Zanimljivu utakmicu za 1. mjesto u skupini B igrali su Bijelo Polje i Centar 2. Dio vremena ova utakmica je bila ravnopravna, ali nakon što je Centar 2 došao u vodstvo igra protivnika je nekako pala. Ishod svega bila je pobjeda Centra 2 od 5:0.
U skupini B domaća momčad Orlac/Raštani nije uspjela proći skupinu. U napetoj utakmici sa sastavom Rondo Avenija Jugozapad su igrali neodlučeno (1:1), ali taj bod je više odgovarao protivniku koji će se naći u nokaut fazi.
Idućeg tjedna Liga mjesnih zajednica grada Mostara se nastavlja susretima po skupinama. Natjecanje „seli“ na igralište kod osnovne škole u Cimu, gdje će se igrati skupine C i D. Nokaut faza natjecanja će se igrati tjedan kasnije, kada Liga MZ seli iza „Desete“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije