IZA NJEGA SU TEŠKI DANI

Hrvat proživljava agoniju, ali Nijemci su stali iza njega: 'Vjerujemo da će iz svega izaći još jači'

10.09.2024.
u 16:28

Hrvatski nogometaš bio je pozitivan na doping-testu pa je izbačen iz nogometa, no njemački HSV stoji iza njega i vjeruje mu

Iza hrvatskog nogometaša Marija Vuškovića (22) teški su dani, odnosno godine. Nedavno je zbog dopinga izbačen iz nogometa, a Sportski arbitražni sud donio je odluku da zbog pozitivnog testa na EPO do 15. studenog 2026. godine smije samo individualno trenirati te se ne smije baviti nogometom ni na profesionalnoj ni na amaterskoj razini.

Njegov klub, njemački HSV, odlučio je stati na njegovu stranu i podržati ga. Naime, aktualni ugovor koji traje do ljeta sljedeće godine mora biti raskinut, no klub je objavio da mu je odlučio ponuditi novi ugovor koji starta 2026. godine, kada bi se branič trebao vratiti na teren. U HSV-u su svjesni da ne znaju kako će četverogodišnja zabrana igranja utjecati na kvalitetu njegovih izvedbi kada se vrati pa će detalji ugovora biti vezani uz njegov učinak.

– Stojimo iza njega u ovim teškim okolnostima. Vjerujemo da ima dovoljno snage i vještine da iz ovog izađe još jači – poručio je član uprave Stefan Kuntz, a Vušković je na to rekao: Učinit ću sve što mogu da se vratim bolji nego ikada. HSV je za mene puno više od poslodavca ili kluba, kao što je pokazao nedavni iznenadni posjet suigrača i osoblja Splitu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije