Džanan Musa otvoreno

Jedan od najboljih bh. košarkaša prvi put javno o obiteljskoj tragediji - preminule su mu dvije sestre

26.09.2024.
u 17:50

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i zvijezda madridskog Reala Džanan Musa u ekskluzivnom razgovoru za El Chiringuito TV otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.
Iako je rođen 1999. godine, Musa se osjeća kao dijeta rata zbog svega onoga što je njegova obitelj proživljavla u tom periodu.

"Moj otac je bio u ratu, a ja tada nisam bio rođen, hvala Bogu. Pričao sam s njim o tome i bilo je jako teško. Nije znao znao gdje mu je obitelj, nije znao je li majka doma ili je mrtva", ispričao je Musa Španjolcima, dodavšI:

"Moj brat sada ima 34 godine i doživio je rat, ali bio je vrlo mali. Mnogo puta smo pričali o ratu i to je bio horor", kazao je Musa.

Bh. košarkaški as govorio je i o teškoj ozljedi koju je doživio 2022. godine kada je nastupajući za Breogan doživio rupturu dušnika u meču protiv Manrese u okviru španske ACB lige.

Da se samoinicijativno nije uputio u bolnicu, pitanje je bi li uopće preživio, a potom je prvi put za medije otkrio da su njegovi roditelji doživjeli obiteljsku tragediju.

"Bojao sam se za svoj život i mislio sam na svoju majku, jer smo, a o tome prvi put govorim, izgubili dvije sestre koje su preminule", otkrio je Musa bez dodatnih detalja tragedije.

Musa je za kraj poručio da je snimak ozljede pogledao samo jednom i da više ne želi, te je poentirao da je vrlo teško biti Džanan Musa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije