Široki Brijeg

Josip Barišić ostaje još godinu dana, Boris Pandža odlazi s Pecare

02.06.2017.
u 07:09

Očekujemo s Pecare svaki dan do prozivke planirane za 7. lipnja neku novost. Na klupskoj stranici pojavila se vijest da je Josip Barišić (34), godinama lijevi bek, a proljetos pouzdani srednji branič, za mnoge ponajbolji igrač prošle polusezone, produljio ugovor s klubom za još godinu dana. Barišić je u prvenstvu, kupu i Europi odigrao ukupno 26 utakmica. Ostat će zabilježeno da je zabio jedan pogodak, onaj “zlatni” na Koševu protiv Sarajeva za 1:0 pobjedu u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH. Nije suvišno reći i da je u “raspucavanju” jedanaesteraca u uzvratu na Pecari također pogodio mrežu Sarajlija. Barišić je na Pecaru došao još 2008. godine iz Posušja. Jedno je vrijeme igrao u Hajduku, pa u Imotskom, a tri i pol posljednje godine opet u Širokom Brijegu. Drugom standardnom braniču Borisu Pandži (31) također je istekao dosadašnji ugovor, ali novi nije potpisan:

- S Barišićem smo se lako dogovorili i on će i sljedećih godinu dana nositi majicu Širokog. S Borisom Pandžom, kojemu je također istekao ugovor nismo se “našli”. Dakle, suradnja se neće nastaviti, rekao nam je sportski direktor Dalibor Šilić, ali nije htio “širiti priče” o novim odlascima ni dolascima. Samo je potvrdio da će novih vijesti biti i to više. Nije nam ništa rekao novo ni oko sudbine najstarijeg igrača, kapetana Wagnera, koji je jučer na Pecari “popio kavu”.

Dan ranije Dalibor Šilić je odlučno odbacio neka medijska naklapanja i nagađanja o pregovorima i dolasku Josipa Kvesića i Frana Mihaljevića, dodajući da s njima nije bilo niti će biti kontakata. Zato Šilića nismo ni pitali o “pregrštu” navodno novih igrača, čija se imena “povlače” po portalima, kao: Bože Musa, Marko Kolar, Ivan Lendrić, Brandao, Hrvoje Barišić...  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije