Predstavljen u Crvenoj Zvezdi

Krunić: Najsretniji sam na svijetu, još samo da istrčim pred pune tribine

12.09.2024.
u 16:02

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić danas je službeno predstavljen kao novi nogometaš Crvene zvezde, s kojom je potpisao ugovor čija dužina trajanja još nije obznanjena.

Krunić je stigao u Beograd nakon reprezentativnih obveza sa Zmajevima, a danas je na konferenciji za medije prvi put govorio kao nogometaš regionalnog velikana.

"Najsretniji sam čovjek na svijetu. Prelijep je osjećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže", rekao je Krunić na predstavljanju.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela poručio je kako je Krunić ogromno pojačanje za ekipu koju vodi trener Vladan Milojević.

"Rade Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Riječ je o igraču kog smo godinama htjeli, i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je nogometaš, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahčea. Adaptiran je na visok nivo nogometa i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je netko tko može odmah doprinijeti rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti dio budućih uspjeha našeg kluba, te doprinijeti da budemo još kvalitetniji", rekao je Mrkela.

Rade Krunić je u Crvenoj Zvezdi zadužio dres sa brojem 6.

Priliku za debi u crveno-bijelom dresu Krunić će imati u subotu, kada Zvezda na Marakani u 8. kolu Superlige Srbije dočekuje Napredak iz Kruševca.

Zasad je Zvezda ove sezone na omjeru od pet pobjeda i jednog remija u šest mečeva, te se nalazi na prvom mjestu na ljestvici sa 16 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije