ROMANO PIŠE

Dejan Lovren dogovorio veliki transfer!

Dejan Lovren, Lyon
Sarah Meyssonnier/REUTERS
11.09.2024.
u 21:41

Lovren je u Lyon došao iz Dinama, a za francuski klub nastupio je 134 puta. Najviše nastupa upisao je u dresu Liverpoola, njih čak 185, a s crvenima je osvojio i Ligu prvaka

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i osvajač srebrne medalje sa Svjetskog prvenstva u Rusiji i srebra iz Katra, Dejan Lovren, trebao bi uskoro ostvariti transfer u Grčku. Prema pisanju talijanskog transfer insajdera Fabrizia Romana, nekadašnji vatreni prihvatio je ponudu PAOK-a te bi se trebao oprostiti od francuskog prvoligaša Lyona kojeg su zahvatili brojni financijski problemi i teško se nosi s Lovrenovom visokom plaćom.

Talijanski insajder dodao je kako su klubovi već u srijedu počeli razmjenjivati dokumente koji su potrebni za finalizaciju ovog transfera, a dodao je i da je sve praktički gotovo. Tako bi nakon više od godine i pol u Francuskoj Lovren trebao otići u nešto toplije krajeve.

Lovren je u grad na jugoistoku Francuske stigao u siječnju prošle godine iz ruskog Zenita. U Lyonu je igra i prije toga, od 2010. do 2013. godine, a od tamo je za deset milijuna eura prešao u engleski Southampton. Godinu dana kasnije potpisao je za Liverpool uz odštetu od 25.3 milijuna eura te je s njima osvojio Ligu prvaka premda nije nastupio u finalu protiv Tottenhama.

Lovren je u Lyon došao iz Dinama, a za francuski klub nastupio je 134 puta. Najviše nastupa upisao je u dresu Liverpoola, njih čak 185. Za hrvatsku je reprezentaciju nastupio 78 puta i pritom zabio pet golova. Od hrvatskog nacionalnog dresa oprostio se u veljači prošle godine nakon nastupa na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije