DA ILI NE?

Navijači Barcelone bijesni zbog šuškanja da Perišć stiže u Barcu. Evo što su poručili

Ivan Perišić
FrankHoermann/DPA
14.08.2024.
u 18:49

Komentari na X-u: Ako već ne možemo dovesti Nica Williamsa ili Kingsleya Comana, zašto ne pokušamo s Federicom Chiesom, kojeg se može kupiti ispod cijene?

Ivan Perišić (35) nakon šest mjeseci odlučio je otići iz Hajduka. Ta vijest nije odjeknula samo u Hrvatskoj, nego i širom Europe i svijeta.

Hrvatski reprezentativac igrao je za brojne velikane poput Borussije, Intera, Bayerna i Tottenhama, u Interu je bio i suigrač  sunarodnjaku Marcelu Brozoviću koji se danas oprostio od reprezentacije, jučer su u Belgiji pisali da ga žele nazad (svojevremeno je igrao u Club Bruggeu), a sad ga navodno želi - Barcelona.

Da, dobro ste pročitali. Barcelona, mada sve je to "navodno", a opet, Perišić je već u Bayernu surađivao sa sadašnjim trenerom Barcelone Hansijem Flickom, obojica su bili bio onog Bayerna koji je osvojio trostruku krunu i koji je upravo Barcelonu 2020. deklasirao s nezaboravnih 8-2 u četvrtfinalu Lige prvaka, pa u jednu ruku i ne čudi što ga Flick opet želi u svojim redovima, ako ga uopće želi.

No, navijači ga ne žele, i Robert Lewandowski im je previše. Dakako, govorimo o igračima u veteranskim godinama. Naime, na X-u je postavljeno pitanje za debatu: "Perišić u Barceloni, da ili ne?" Fanovi su blago rečeno, okrutni:

'Veliko ne.'

'Zaboga, ne.'

'Apsolutno ne. Umjesto da privlačimo mlade, atraktivne igrače, postajemo utočište za stare.'

'Nikako. Ako već ne možemo dovesti Nica Williamsa ili Kingsleya Comana, zašto ne pokušamo s Federicom Chiesom, kojeg se može kupiti ispod cijene? Umjesto toga, raspravljamo o potrošenom Perišiću.'

'Perišić u napadu s jednako prastarim Lewandowskim? Grozno, pa nismo klub iz saudijske lige ili MLS-a!'

'Stvarno smo nisko pali kada gomilamo igrače koji su davno prošli vrhunac.'

'Zar se stvarno pretvaramo u starački dom i destinaciju za potrošene igrače?'

'Nikako! Osim toga, kako je Perišić na kraju karijere bolji od Fatija, FerranaRaphinhe ili Danija Rodrigueza?'

U svakom slučaju, Ivan je nepoželjan u Barceloni. Što će biti ako ga predsjednik Laporta dovede? Svakako negodovanja navijača, ali logično bi bilo da bude na račun Laporte i Flicka, a ne Perišića.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije