Navijači nisu zaboravili

Nogometaš ostavio trudnu suprugu jer ga vara. Rugaju mu se zbog toga

Hakan Calhanoğlu
Foto: Instagram
12.10.2024.
u 13:18

Navijači su se tako prokomentirali situaciju kada je Calhanoglu svojedobno napustio svoju trudnu suprugu tvrdeći da ga je varala. No, kasnije joj je sve oprostio i ostao u braku s njom

Njemački div Bayern priprema novu ponudu za 30-godišnjeg nogometaša, zvijezdu Intera i turske reprezentacije Hakan Calhanoğlua. Ako dođe do ovog transfera, Hakan će postati igrač s najvišom odštetom u povijesti turskog nogometa, nadmašivši dosadašnji rekord Arde Turana od 34 milijuna eura. Inter, koji planira pomlađivanje momčadi, otvoren je za prodaju Calhanoğlua za 50 milijuna eura.

Bayern je ranije doveo Joaoa Palhinhu, no nije zadovoljan njegovim učinkom. Calhanoğlu se trenutačno procjenjuje na 45 milijuna eura. Ovaj ofenzivni vezist igra za Inter, a prije toga je nastupio za Milan. Navijači crveno-crnih uzeli su ga na zub nakon što je u jednom derbiju ljubio grb Intera.

"Gov*o od čovjeka, nije hrabrost zabiti iz penala u desetoj minuti već ostati sa ženom nakon što si doznao da ti nabija rogove", napisali su svojedobno na transparentu i prozivali ga na društvenim mrežama.

Navijači su se tako prokomentirali situaciju kada je Calhanoglu svojedobno napustio svoju trudnu suprugu tvrdeći da ga je varala. No, kasnije joj je sve oprostio i ostao u braku s njom. Bilo je to 2018. godine i tada je Calhanoglu pao u tešku depresiju, što se vidjelo i na njegovoj igri. 

Par je u ožujku 2019. dobio svoju kćer Liya, rođenu u Mannheimu. Također imaju dva sina, Ayaza i Asila Cana (rođene u studenom 2023.).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije