VIROZA HARA

Panika u redovima jednog od favorita na Euru: Pola momčadi zaraženo, među oboljelima i izbornik

14.06.2024.
u 07:44

Većina je patila od upale gornjih dišnih puteva, a nekolicina se borila s grčevima i glavoboljom

Četiri dana prije njihove prve utakmice na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, velik broj članova francuske nogometne reprezentacije pogođen je virozom, objavili su u četvrtak francuski mediji.  Izbornik Didier Deschamps je bio među oboljelima, a od igrača najgore je prošao Kingsley Coman. Većina je patila od upale gornjih dišnih puteva, a nekolicina se borila s grčevima i glavoboljom.

Coman je u četvrtak propustio zajednički trening i čini se da je u najlošijem stanju. Na početku treningu nije bilo ni kapetana Kyliana Mbappea, ali se novi igrač Real Madrida kasnije spustio do terena, ali se nije pridružio suigračima. Iz francuskog tabora nisu otkrili zašto je Mbappe propustio prvi javni trening reprezentacije na stadionu u Paderbornu.

"Meni se čini da se situacija popravila i da smo u puno boljem stanju. Ja sam u utorak imao povišenu temperaturu. Možda je od mene sve krenulo", izjavio je na konferenciji za medije Ousmane Dembele te dodao:

"Sada je bolje, cijela momčad je bolje, osim Comana, koji je malo bolesniji."
poster

Francuska će 17. lipnja (21 sat) u Duesseldorfu igrati protiv Austrije. Četiri dana poslije čeka ih dvoboj s Nizozemcima u Leipzigu, a grupnu fazu će završiti 25. lipnja utakmicom protiv Poljske u Dortmundu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije