HRPA KOMENTARA

Pljušte brojne reakcije iz svijeta zbog Modrića: 'Iznevjerili su ga, Luka ovo nikako nije zaslužio'

Luka Modrić
Foto: Luka Stanzl/PIXELL
26.06.2024.
u 21:12

Brojni nogometni fanovi bili su tužni zbog Luke te su mu počele stizati poruke podrške za desetku Reala i vatrenih.

Hrvatski kapetan Luka Modrić rastužio je svijet suzama nakon utakmice protiv Italije, kada nije mogao suzdržati emocije nakon što smo remizirali s Italijom i već tada se praktički oprostili od Eura.

Modrić je proglašen za igrača utakmice između Hrvatske i Italije, a Modrić se fotografirao s peharom, no imao je tužan izraz lica, a oči su mu bile crvene, zbog čega su mnogi pomislili da je kapetan Hrvatske plakao prije toga, javlja britanski medij The Sun.

Fotografija se brzo proširila internetom, a brojni ljubitelji nogometa bili su tužni zbog Luke te su mu počele stizati poruke podrške za desetku Reala i vatrenih. 

 

‘Izgleda kao da je plakao, žao mi je’, napisao je jedan čitatelj dok je drugi napisao: ‘Tužno da je tako završilo za njega’. ‘Bol na njegovom licu. Slomljeno srce u zadnjem trenutku’, još je jedan od komentara, dok neki smatraju kako su ga suigrači iznevjerili. ‘Luka Modrić je zaslužio bolji tim. Suigrači su ga iznevjerili’, smatra jedan čitatelj dok je skupni zaključak ‘On nije ovo zaslužio, bolno’.

Oko 300 navijača dočekalo je danas vatrene dočekalo u zračnoj luci u Zagrebu, a na novinarsko pitanje jesu li mu se slegle emocije, rekao je: 'A, nisu baš'. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije