HRVATSKI MAESTRO

Pogledajte kako je čudesni Luka Modrić izdominirao Chelseajeve zvijezde od 300 milijuna eura

Luka Modrić
Daniel Bartel/REUTERS
07.08.2024.
u 10:17

Modrić je očitao nogometnu lekciju skupocjenim zvijezdama engleskog sastava, a to je najbolje prokomentirao jedan navijač Chelseaja na društvenim mrežama

Španjolski velikan Real Madrid pobijedio je Chelsea 2:1 u Charlotteu u posljednjoj utakmici njihove američke turneje. Strijelci su bili Lucas Vazquez u 19. i Brahim Diaz u 27. minuti za Real, dok je za Chelsea poentirao Noni Madueke u 39. minuti. Za promiješanu momčad Reala, hrvatski genijalac Luka Modrić je igrao kao kapetan do 82. minute. Veteran koji za mjesec dana navršava 39 godina je briljirao u utakmici protiv plavaca čemu svjedoče brojke.

Od devet dugih lopti pogrešno je dodao tek jednu. Imao je dva ključna dodavanja. Modrić je također bio sjajan u defenzivnom dijelu. Osvojio je četiri od pet duela i čak šest puta vratio loptu, dok ju je tri puta oduzeo suparnicima. Modrić je očitao nogometnu lekciju skupocjenim zvijezdama engleskog sastava, a to je najbolje prokomentirao jedan navijač Chelseaja na društvenim mrežama.

- Vezni red od 300 milijuna eura izdominirao je tip od skoro 39 godina. Zaistza, Enzo Fernandez, Moises Caicedo i ostali bili su nemoćni protiv hrvatskog virtuoza. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije