Posušje

Posuška ekipa Svadbeni salon "Bagušić" ide dalje

31.12.2015.
u 07:40

Na malonogometnom turniru u Makarskoj nastupaju izvrsne ekipe, ali se posuška nada uspjesima

U sastavu malonogometaša posuškog Svadbenog salona "Bagušić" je dobro raspoloženje tijekom sudjelovanja na Međunarodnom malonogometnom turniru "Makarana 2015." u Makarskoj. Posušani su odigrali utakmice drugog i trećeg kola. U drugom kolu prolaz dalje osigurali su pobjedom 4:2 nad ekipom Veselko Mata. Precizni za posušku ekipu bili su Josip Bagarić (2), Josip Serdarušić i Mario Šimić.

U borbi za prvo mjesto u skupini, te lakši ždrijeb u osmini finala, igrali su protiv jakog sastava CB Monaco. Bilo je neizvjesno, a na kraju su protivnici CB Monaco upisali tijesnu pobjedu s 2:1. Pogodak za posuški sastav "Bagušić" postigao je Ante Serdarušić. Pri povratku u Posušje i dalje su svi optimistični i uvjereni u dobar plasman na tom jakom turniru s brojnim sastavima i velikim brojem gledatelja. Zanimljivo je dodati da malonogometaši SS "Bagušić" nastupaju i na turniru "Franjo Tuđman" u Prološcu, na kojem su na startu zabilježili pobjedu. Iz kluba kažu kako su zadovoljni postignutim, a posebno ih radije što ih prati skupina vjernih navijača i u Prokišcu i u Makarskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije