Omladinski kup BiH

Sarajevo preko Širokog u finale Kupa BiH

28.04.2017.
u 10:12

U Trening centru FK Sarajevo odigrana je uzvratna utakmica 1/2 finala Omladinskog kupa BiH. Juniori Akademije FK Sarajevo dočekali su vršnjake Širokog Brijega nakon što je prvi susret odigran u Hercegovini završen bez pobjednika 1:1.

Isti rezultat bio je i ovaj put, dvije kvalitetnom približno jednake ekipe prikazale su veliku volju te su se ravnopravno borile tijekom svih 90 minuta, fer i korektno, za primjer mnogima.

Mustafić je doveo Sarajevo u vodstvo, a nekoliko minuta poslije u drugom dijelu susreta Jurić je izjednačio.

Pitanje pobjednika odlučeno je izvođenjem jedanaesteraca, gdje je talentirani vratar Sarajeva Vladan Kovačević uspješno obranio dva jedanaesterca Širokobriježanima i odveo Sarajevo u finale, gdje će igrati protiv Krupe.

Sam susret ponudio je na trenutke odličnu igru, kvalitetniju nego na pojedinim seniorskim susretima koje možemo gledati svakoga vikenda. Ono što je zanimljivo je to da će upravo seniori ova dva kluba 10. i 17. svibnja odigrati susrete finala Kupa BiH, a ne bi bilo iznenađenje da glavni treneri Sarajeva i Širokog Brijega u svoj kadar upravo uvrste nekoga od talentiranih juniora, koje imaju kako jedni, tako i drugi. Finale Omladinskog kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu je početkom svibnja te će se, za razliku od seniorskog natjecanja, igrati samo jedna utakmica, i u to u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije