hrvatski kapetan oduševljava

Španjolci hvale Modrića: 'Impresionira i s 39 godina, 100-postotna točnost Hrvata'

Luka Modrić
Daniel Bartel/REUTERS
01.10.2024.
u 07:59

"Njegov nepogrešivi pas vanjskom nastavlja impresionirati i sada kada je napunio 39. Nedodirljiva preciznost, 100-postotna točnost Hrvata”, piše Marca

Hrvatski kapetan Luka Modrić ponovno oduševljava. Španjolski mediji ga obasipaju komplimentima. U velikom derbiju između Atletico Madrida i Real Madrida koji je završio bez pobjednika (1:1), Luka Modrić je igrao do 86. minute. Modrić je sjajnom igrom ispunio svoj zadatak u svakom pogledu.

Modrić je za 85 minuta imao 72 dodira s loptom uz tri ključna dodavanja. Ipak, najviše se istaknuo svojim drugim savršenim učinkom, obzirom da je precizno dodao svih 58 lopti te je jedini u najjačim ligama kojemu je to ove sezone uspjelo, prenosi N1. Ponovno su španski mediji bili puni hvale za kapetana Vatrenih.

“Modrić je kapetan i mozak Reala. Odigrao je veliku utakmicu. Puno je pomogao Tchouameniju i u drugom poluvremenu je bio ključni igrač. Njegov nepogrešivi pas vanjskom nastavlja impresionirati i sada kada je napunio 39. Nedodirljiva preciznost, 100-postotna točnost Hrvata”, piše Marca koja ga je ocijenila osmicom.

“Modrić je još uvijek sila i to je dokazao. Imao je savršenu partiju s loptom, 58 dodavanja od isto toliko pokušaja. Dokazuje da je spreman imati veću ulogu”, smatra madridski AS.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije