KOŠARKAŠKO PRVENSTVO

Težak poraz Posušja od Mladosti: Gosti slavili s 29 poena viška

Prvenstvo u košarci
KK POSUŠJE
14.10.2024.
u 18:15

Odigrana su dva posljednja susreta prvoga kola prvenstva košarkaša Bosne i Hercegovine. Posušje je visoko poraženo 70:99 od Mladosti iz Mrkonjić Grada na "svom" parketu u Grudama, gdje je momčad Roberta Jurišića zbog još uvijek nezavršenih radova u domicilnoj dvorani morala odigrati prvenstveni susret. Osim prve četvrtine koju je domaćin dobio s četiri poena viška, u svim ostalim dionicama gosti su bili bolja momčad. Koristili su širi roster, što se posebno osjetilo u posljednjoj četvrtini u kojoj su stekli četrnaest poena viška.

Neizvjestan susret odigran je u Istočnom Sarajevu između klubova iz Republike Srpske - Slavije i novog prvoligaša Jahorine. Nakon velike borbe domaćin je slavio rezultatom 88:84.

Košarkašice su odigrale susrete 1. kola prvenstva BiH. Postignuti su sljedeći rezultati: Jedinstvo-Leotar 03 57:75; Konjic - Orlovi 59:100; Mladi Krajišnik - Jumper 51:67; RMU Banovići - Fenix 103:46; Kozara - Play Off 41:65 te Lavovi - Čelik 60:68.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije