Ima bh. državljanstvo

Tko je Aleksa Đurasović, igrač iz Srbije kojeg želi BiH

Foto: Akron Togliatti
23.10.2024.
u 12:37

Nogometaš ponikao u subotičkom Spartaku koji je prošao sve mlađe kategorije Srbije Aleksa Đurasović (21) mogao bi promijeniti reprezentaciju i na seniorskoj razinu zaigrati za BiH ili Crnu Goru.

Đurasović je ljetos prešao iz Spartaka u ruski Akron Togliatti. Odlične utakmice u tamošnjoj Premier ligi nisu prošle neopaženo u BiH i Crnoj Gori pa bi ga rado vidjeli u svojim redovima, tvrdi Blic. Vezni nogometaš je rođen u Subotici, a pored srbijanskog ima državljanstvo i BiH. Prošao je kompletnu školu Spartaka. Za prvi tim je debitirao 2020. i od tada je odigrao 114 utakmica. Nakon nastupa u svim juniorskim reprezentacijama Srbije, upisao je i pet utakmica za mladu reprezentaciju. Posljednji protiv Italije u ožujku 2023. godine. "U međuvremenu nije pozivan u A tim Srbije. Hoće li, prije nego što ga 'otmu' susjedi, ostaje da se vidi...", pitaju se u Blicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije