PRANJIĆ, VRANEŠEVIĆ...

TKO JE SLJEDEĆI? Nakon GOŠK-a, i Posušje ostalo bez trenera

Otkaz Vraneševiću
HŠK Posušje/Facebook
28.10.2024.
u 15:56

Iz Uprave HŠK Posušje odlučili su zahvaliti dosadašnjem treneru Dušku Vraneševiću, objavio je klub s Mokrog doca. Vraneševiću je presudio subotnji poraz od Veleža (3:0) u 11. kolu Wwin lige BiH

Nakon GOŠK-a i otkaza Danijelu Pranjiću, odnosno sporazumnoga raskida, kako je priopćio klub iz Gabele, još jedan premijerligaš ostao je bez trenera. Naime, iz Uprave HŠK Posušje odlučili su zahvaliti dosadašnjem treneru Dušku Vraneševiću, objavio je klub s Mokrog doca. Vraneševiću je presudio subotnji poraz od Veleža (3:0) u 11. kolu Wwin lige BiH, što je bila četvrta uzastopna izgubljena utakmica Posušana u domaćem prvenstvu.

- Obavještavamo javnost, simpatizere i sve navijače našeg kluba da su Duško Vranešević i HŠK Posušje postigli raskid suradnje. Vranešević je na klupi plavo-bijelih zabilježio 11 službenih utakmica uz omjer od četiri pobjede, pet poraza i dva remija. Dušku zahvaljujemo na svemu što je dao za naš klub i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere - naveli su iz HŠK Posušje.

Klupu Posušja Vranešević je preuzeo u lipnju ove godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije