POSUŠJE IDE KOD VELEŽA

Vranešević: Nećemo odustati od naše igre, napast ćemo hrabro i odlučno

Posušje kod Veleža
HŠK Posušje
25.10.2024.
u 20:32

U neugodnu trenutku Posušje u subotu od 20.45 gostuje kod Veleža u Vrapčićima. Obje su momčadi "ranjene" u prošlom kolu, jer su doživjele poraze

Nakon odličnog početka prvenstva u kojemu je Posušje u prvih sedam kola osvojilo čak 14 bodova, uslijedila su čak tri neugodna poraza: Borac 0:2, Željezničar 0:1 i Široki Brijeg 1:2. Očekivano, pojavila se izvjesna zabrinutost kod najvjernijih navijača, ali trener Duško Vranešević pred subotnji (20.45) gostujući ogled s Veležom kaže:

- Točno, tri poraza su tri poraza, ali igra Posušja nije bila loša. Mislim kako smo iz tih triju utakmica zaslužili više, izvući barem bod ili dva. Ali, što je, tu je, idemo dalje. Čeka nas opet težak i jak protivnik - Velež u gostima. Ni Velež nema bodova koliko ih je po igrama mogao i trebao osvojiti, ali nogomet je takav. Mislim da su Mostarci dobra momčad, ali imali su poteškoće s tri promjene trenera, što je svakako hendikep. Bez obzira na sve, namjeravamo igrati kao i cijele sezone - hrabro, otvoreno i napadački. Evo, upravo se spremamo odraditi s momcima posljednji trening uoči utakmice i nakon toga odrediti sastav. Svakako nam je hendikep izostanak Gabrijela Bobana, našeg ponajboljeg igrača. On nije igrao ni protiv Širokog jer je na treningu slomio prst na nozi. To je bolno, zahtijeva stanku i mirovanje pa neće igrati ovu i još koju utakmicu. Ali, naći ćemo zamjene u rosteru koji posjedujemo. Ni Ante Bekavac neće igrati, ima tri žuta kartona... - kaže Vranešević.

Pitali smo Vraneševića kakvo je stanje s pet mjeseci odsutnim Brazilcem Joãom Erickom, polivalentnim igračem koji igra na mjestu srednjeg braniča, zadnjeg, pa i prednjeg veznog. - Erick se uključio u treninge, radi samostalno, smanjenim intenzitetom ili odvojeno od ostalih. Moramo biti pažljivi jer je imao tešku operaciju koljena. Mislim kako će zaigrati u prosincu. Drugih ozljeda, srećom, nemamo.

Očekuje se da će trener Vranešević i njegov stožer povjerenje iskazati ovoj jedanaestorici: Galić, Bešlić, Marić, Vrgoč, Stapić, Begić, Kamenar, Kobiljar, Mandić, Rozić, Pavković (Soldo, Abrego, Hanuljak, Mihaljević, Lelli, Jenjić, Čuljak, Petrović, Ćurdo, Martinović). Ni Velež neće biti kompletan. Na utakmici protiv Sarajeva na Koševu (0:4) Ante Oreč je "pocrvenio", dok su Adi Mehremić i Dino Halilović dobili treći žuti karton. Ali, momčad iz Vrapčića ima dovoljno kvalitetnih igrača pa će spomenutu trojicu imati tko zamijeniti. Susret na stadionu u Vrapčićima sudit će Aleksandar Njegomirović (Prnjavor), a VAR sudac je Antonio Bandić (Grude). TV prijenos je na Arena Sportu 1 (20.45).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije