11. kolo Wwin lige

Tri utakmice: Zrinjski ide po šestu uzastopnu pobjedu

Nastavlja se Wwin liga
HŠK Zrinjski
26.10.2024.
u 14:11

U 11. kolu Wwin lige sastat će se posljednji i prvoplasirani tim lige.

Subotnji program otvorili su u Doboju Sloga i GOŠK. Gosti su u prethodnom kolu prvi put ubilježili pobjedu i sada gostuju kod domaćina koji ima puno lošiju sezonu od prethodne, kada su bili najugodnije iznenađenje lige. U Doboju se igra u ranom terminu, od 13 i 30, a susret sudi Dražen Marić iz Bijeljine.

U 16 sati na Tušnju sastaju se Sloboda i Zrinjski. Domaćin je jedina momčad bez pobjede, dok Mostarci imaju pet pobjeda u nizu i traže šestu kojom bi otišli Borcu na šest bodova prednosti. "Znamo da igramo protiv ekipe koja je u krizi rezultata i koja je posljednja, ali to nas ne smije zavarati. Znamo što nam je raditi i od prve minute moramo se postaviti kao favoriti, što i jesmo", rekao je prije puta u Tuzlu trener Zrinjskog Mario Ivanković.

U večernjem terminu u 20 i 45 sastaju se Velež i Posušje. Obje ekipe u velikoj su krizi i obje imaju tri poraza u nizu. Ipak, pod većim pritiskom je domaćin koji se neočekivano našao u zoni ispadanja. Ovu sudi  Njegomirović iz Prnjavora. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije