NAKON TRI TJEDNA

Unesrećeni vratar PSG-a probudio se iz kome: Španjolski mediji otkrivaju detalje nesreće

Sergio Rico
GONZALO FUENTES/REUTERS
19.06.2023.
u 19:19

Sergio Rico probudio se dok je u bolničkoj sobi bila njegova obitelj. Kretnje su mu još uvijek veoma ograničene no supruga se nada najboljem.

Sergio Rico (29), rezervni vratar PSG-a, probudio se iz kome nakon tri tjedna, potvrdila je njegova supruga za španjolski Telecinco. Vratar je pao u komu nakon nesreće na jahanju u Andaluziji na jugu Španjolske. Nakon nesreće u teškom je stanju prevezen u bolnicu, a liječnici su ga srećom uspjeli spasiti.

Konačno su otkriveni i detalji nesreće. Naime, vratarov konj sudario se s drugim koji je slobodno trčao. Zajedno s konjem kojeg je jahao pao je na tlo, a jedna od životinja ga je udarila kopitom u glavu. Pritom mu je slomljeno više vratnih kralježaka i zadobio je moždani udar.

Brzo je intervenirala hitna pomoć i vratar je helikopterom prebačen u bolnicu u Sevilli gdje je proveo protekla tri tjedna. Prema navodima supruge iz kome se probudio nakon što su pred njega stali članovi obitelji.

Pozdravio ih je, ali se još uvijek teško kreće i kretnje su mu vrlo limitirane. Govori i kako je njegovo stanje još uvijek zabrinjavajuće no i kako se nada najboljem. 

"Vidimo svjetlo na kraju tunela. Idemo korak po korak. Znala sam od početka da će se izvući jer je prvak", kazala je vratareva supruga.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije