MOSS.GO u organizaciji udruge Kolektiv - Kantarevac Mostar, 13 - 15. rujna

Uživajte i navijajte na SC Kantarevac povodom sportskih susreta gospodarstvenika

12.09.2024.
u 13:44

Udruga Kolektiv Mostar i ovog nam ljeta donosi sportsko osvježenje kroz vrhunski gradski sportski vikend na Kantarevcu od 13. do 15. rujna. Riječ je o tradicionalnom odmjeravanju snaga zaposlenika gospodarskih subjekata s područja Mostara koji se održava već treću godinu.

Čak 24 ekipe sudjelovati će u brojnim sportskim disciplinama, uključujući futsal, basket, odbojku, pikado, potezanje konopa, tavlu, šah te dvije nove discipline - utrku na cca 2,5 km i odbojku. Ekipe su sljedeće: Aldi, Alfatherm, Aluminij, Bhansa, EP HZHB, Evona, Grad Mostar, HT Eronet, JP Autoceste, JP Pošta, JP Vodovod, Katarina doo, Keš doo, Nsoft, Rolla, SKB Mostar, Sportski savez grada Mostara, Stark, SUM, Sync, UniCredit, Vatrogasci, ZGI, ZZO.

Niz radijskih postaja, internet portala i drugih medija izvijestiti će o vatrenim srazovima na Kantarevcu, a najbolje među prijavljenim ekipama biti će poznate u nedjelju, 15. rujna, u poslijepodnevnom terminu kada je predviđena dodjela pokala. Uz nagrade najboljih sportskih ekipa, biti će izabrana i tri sretna dobitnika iz Instagram nagradne igre koju je sponzorirao Sync Mostar.

Budite na SC Kantarevac tri dana, 13 - 15. Rujna uz aktivan program od 17 sati svakog dana, te uživajte u sportskim odmjeravanjima, navijanju, dobroj gastro ponudi i atmosferi. Za zabavu će se pobrinuti DJ Taramba, a moderator programa biti će Boris Čerkuč.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije