DINAMO TREBA RJEŠENJE

VIDEO Pogledajte što je Osijek radio Dinamu! Slavonci ostvarili najgore noćne more prvaka

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/14
27.10.2024.
u 21:00

Plavi 1. studenog igraju utakmicu 12. kola protiv Šibenika. Kako će plavi izgledati u tom susretu tek treba vidjeti. Moguće je naslutiti je kako će formu Dinama, barem dok traje Liga prvaka, biti poprilično teško pouzdano predvidjeti i da bi se mogla mijenjati ovisno o fokusu

U derbiju 11. kola Hrvatske nogometne lige Dinamo je upisao poraz od Osijeka. Na maksimirskom su stadionu gosti iznenadili aktualnog prvaka te slavili s 4:2 (2:1). Dinamo je dobro krenuo u utakmicu i pogotkom Marka Pjace poveo u 18. minuti. Osijek je međutim pokazao da se neće predati i zabio dva gola do kraja prvog dijela.

Arnel Jakupović je pronašao mrežu u 22. minuti, a Roko Jurišić je okrenuo rezultat u 40. Idući je gol zabio Pjaca u 52. minuti, no egal je potrajao svega nekoliko minuta. Hernani je dvije minute kasnije zabio za 3:2, a konačnu presudu je plavima donio Jakupović iz jedanaesterca u 88. minuti.

Dinamo je ovime pisao svoj treći poraz u aktualnoj sezoni Hrvatske nogometne lige. Prvaci su trenutačno treći u poretku s bodom manje od drugoplasirane Rijeke. Hajduk je s druge strane svladao Lokomotivu (2:1) te time došao na čak sedam bodova prednosti pred Dinamom.

Osječani su se ovom pobjedom bodovno izjednačili s četvrtoplasiranim Varaždinom, a ovo je bila peta pobjeda u posljednjih šest ligaških utakmica. Plavi 1. studenog igraju utakmicu 12. kola protiv Šibenika. Kako će plavi izgledati u tom susretu tek treba vidjeti. Moguće je naslutiti je kako će formu Dinama, barem dok traje Liga prvaka, biti poprilično teško pouzdano predvidjeti i da bi se mogla mijenjati ovisno o fokusu. Osijek će s druge strane zaigrati protiv Gorice te u susret ulaze kao favoriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije