NEVJEROJATNI PRIZORI

VIDEO Rakitić izašao pred navijače, a oni mu poručili: 'Hoćemo titulu!'

Ivan Rakitić na poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
21.07.2024.
u 20:43

"Sve ću reakcije, pozitivne i negativne razumjeti. Tu sam da pomognem Hajduku, Splitu i Hrvatskoj", rekao je Ivan Rakitić

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić stigao je na Poljud i po prvi puta pozdravio navijače. Mnoštvo ga je dočekalo pjesmom i bakljama, a kada je sa šalom Hajduka stao pred okupljene poručili su da ove sezone žele konačno osvojiti titulu prvaka Hrvatske. Bijela momčad ove sezone ima novo ruho, a dolazak Rakitića mogao bi biti značajan za njihovu igru.

 

 

"Jako sam sretan i ponosan da sam tu. Imao sam želju igrati u Hrvatskoj, nema ljepšeg osjećaja nego igrati u svojoj državi. Stadion, koliko sati, kakva trava... A drugdje, sve ću reakcije, pozitivne i negativne razumjeti. Tu sam da pomognem Hajduku, Splitu i Hrvatskoj", rekao je Rakitić na press konferenciji.

"Želim raditi svaki dan, da dam sve od sebe. Tako je od prvog dana u Baselu, svi imamo taj gen u sebi da želiš pobijediti sve. Djeci doma na Uno teškog srca djeci puštam, želim ih pobijediti. Tako i ovdje, da povučem cijelu momčad. Iz utakmice u utakmicu, jednu po jednu", rekao je nakon pitanja o mogućnosti osvajanja titule ove godine.

Ivan Rakitić jedan je od najtrofejnijih hrvatskih nogometaša. Sa Barcelonom je četiri puta bio prvak Španjolske i isto toliko puta pobijedio u Kupu kralja. Uzeo je jednu titulu pobjednika Lige prvaka te dvaput slavio u Europa ligi. Hajduk mu je prvi hrvatski klub za koji će zaigrati.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije