Uoči sutrašnje utakmice s Mađarskom

Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni u Budimpešti

09.09.2024.
u 20:51

Reprezentativci Bosne i Hercegovine su večeras u Budimpešti na stadionu Puškaš Arena u dobrom raspoloženju odradili službeni trening uoči sutrašnje utakmice s Mađarskom.

Svi igrači koji su doputovali u Mađarsku su spremni i na raspolaganju su izborniku Sergeju Barbarezu, koji će se između 25 igrača odlučiti za 23 imena koja će konkurirati za susret.

Trenirao je i oporavljeni Haris Hajradinović koji je prethodnih dana bio virozan, a u pogonu je bio i Dennis Hadžikadunić koji je bio izvan sastava protiv Nizozemske.

Poraz od Nizozemske 5:2 nije previše uzdrmao bh. tim, pa je trening protekao u vedrom raspoloženju i opuštenoj atmosferi.

Prvi čovjek Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković uobičajeno je pratio trening Zmajeva kojem su nazočili i njegov savjetnik Marko Miličić, potpredsjednik NS BiH Ivan Beus, kao i generalni tajnik Adnan Džemidžić.

Utakmica Mađarska - Bosna i Hercegovina igra se od 20:45 sati na Puškaš Areni u Budimpešti, a televizijski prijenos je na BHT1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije