Derbi na Koševu

Zrinjski podbacio na svim dijelovima terena

02.08.2016.
u 09:00

Nakon dugo vremena u Premijer ligi BiH Zrinjski je osjetio gorčinu poraza. Na Koševu su protiv Sarajeva Mostarci odigrali ispod svoje razine te zasluženo poraženi rezultatom 2:0.

Vezni red podbacio

Mostarci su najveću bitku izgubili u veznom redu. Dok je za Sarajevo igrao Duljević, plemići nisu imali način kako ga zaustaviti, uostalom s oko 25 metara je spomenuti igrač i zabio lijep pogodak. Vezni red Zrinjskog nije mogao nametnuti svoju igru, bili su spori i protok lopte prema naprijed je bio jako loš. Međutim, na Koševu je malo toga štimalo, podbačaj u igri bio je vidljiv na svim pozicijama. Obrana je bila nesigurna, pogotovo kada je imala loptu u posjedu. Vezni red je bio loš i u obrani, krila su puno gubila lopte, napad je bio odsječen. Zrinjski se sveo na jednu priliku na cijeloj utakmici, što je nedovoljno za bolji učinak na gostovanju protiv Sarajeva.

- Nismo odigrali onako kako smo trebali na ovoj utakmici. Previše smo bili slabi, posebno u tom pasu prema naprijed. Stvorili smo samo jednu pravu priliku kojom smo se mogli vratiti u utakmicu, ali to je bilo premalo. Utakmica je možda mogla biti i bolja jer ovo je ipak bio derbi. Opet kažem, danas nismo odigrali onako kako smo trebali. Sarajevo je imalo vodstvo, čekalo je priliku koju su i dočekali i došli do drugog gola i pobjede - kazao je nakon susreta šef stručnog stožera Zrinjskog Vinko Marinović.

Afera ‘Alkohol’

U Sarajevu su bili uglavnom zadovoljni novom pobjedom.

- Momci su zaslužili pobjedu. Igrali smo protiv najbolje momčadi u državi. Ušli smo loše u utakmicu, Zrinjski je imao jednu dobru priliku i sreća za nas što je nije iskoristio. Sinoć u karanteni sam osobno ušao u sobu dotičnih igrača (Benko, Hodžić i Pavlović) i zatekao ih kako piju alkoholna pića. Sarajevo je preveliki klub da dopusti sebi luksuz da se na taj način priprema za jednu utakmicu. Dok sam ja trener, to se neće tolerirati - kazao je trener Sarajeva Almir Hurtić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije