OPASNO PO ŽIVOT

Nijemci najavili velike oluje diljem zemlje: Zatvorene navijačke zone na više mjesta, nije isključena mogućnost tornada

njemsčka - Zona za navijače
LEON KUEGELER/REUTERS
18.06.2024.
u 17:13

Zona za navijače i prostor za gledanje u Westfalenparku u Dortmundu bit će zatvoreni u utorak, pa će tako navijači Turske i Gruzije u 18 sati morati naći drugo mjesto za praćenje svoje reprezentacije

Jake oluje očekuju se ovog utorka u dijelovima Njemačke, zbog čega će brojni veliki događaji Europskog nogometnog prvenstva biti otkazani. Njemačka meteorološka oluja upozorila je na moguće jake oluje na zapadu zemlje, a ponegdje će prilike biti i opasne po život. 

Zona za navijače i prostor za gledanje u Westfalenparku u Dortmundu bit će zatvoreni u utorak, pa će tako navijači Turske i Gruzije u 18 sati morati naći drugo mjesto za praćenje svoje reprezentacije. Javna gledališta i navijačke zone zatvorene su Kölnu, Düsseldorfu i Gelsenkirchenu, a zasad svoja vrata neće zatvoriti navijačka zona u Leipzigu, prenosi Fenix Magazin

- Vremenska situacija je dramatična na zapadu zemlje! Postoji opasnost po život - upozoravaju meteorolozi. U poslijepodnevnim satima previđaju se jake grmljavinske oluje za Sasku, Sasku-Anhalt i Tiringiju. 

 

Oluje su moguće i u cijeloj Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, Falačkom-Porajnju, na jugu Hessena, također u Saarlandu i Saksoniji-Anhaltu. Uz jak vjetar i kišu, ponegdje bi mogla pasti i tuča, a u zapadnim i središnjim područjima nije isključena ni mogućnost tornada. 

- Vremenska slika izgleda dobro u većini regija u srijedu. Osim na jugu Baden-Württemberga i Bavarske, gdje je moguće grmljavinsko nevrijeme - najavljuju nešto bolje vijesti meteorolozi u Njemačkoj za srijedu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije