DRAMA U KIJEVU

VIDEO Bivši gruzijski predsjednik Saakašvili prijetio da će se baciti s krova

Reuters/Pixsell
05.12.2017.
u 10:30

Njegov bliski suradnik David Sakravedlidze kazao je da su oko 7 sati ujutro ukrajinski istražitelji došli u njegov dom u Kijevu.

Bivši predsjednik Gruzije Mihail Saakašvili jutros se popeo na krov u glavnom ukrajinskom gradu Kijevu te prijetio da će se baciti s njega, piše Independent.  

Saakašvili je ubrzo uhićen i pritvoren. Glasnogovornica Ukrajinskih sigurnosnih službi Olena Hitlyanska kazala je da su istražitelji državnog odvjetništva pretražili njegov stan, ali nije navela razlog pretrage, piše RadioFreeEurope. 

Njegov bliski suradnik David Sakravedlidze kazao je ranije da su oko 7 sati ujutro ukrajinski istražitelji došli u njegov dom u Kijevu.  

Saakašvili zadnje tri godine živi u Ukrajini.  Saakašvili je u sukobu s ukrajinskim predsjednikom Petrom Porošenkom. Sada žestoki neprijatelji u jednom trenutku su bili saveznici pa je Porošenko Saakašvilija 2015. godine imenovao guvernerom oblasti Odesa. Obećao je mnoge reforme koje, na kraju, nije ispunio. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?