Potpisan ugovor

Donosimo koja će tvrtka u prvoj fazi opremati vrtiće na Kupresu

17.10.2024.
u 12:31

Danas je u prostorijama općine Kupres održano svečano potpisivanje ugovora prve faze opremanje dječjeg vrtića Pahuljica. Kupreški načelnik Zdravko Mioč stavio je potpis na ugovor s direktorom tvrtke Educa doo Mostar Matejem Damjanovićem. Educa bi prve pošiljke prema spomenutom vrtiću trebala imati već kroz nekoliko tjedana. Riječ je o jednom od kapitalnih projekata općine Kupres, objektu koji bi u dogledno vrijeme mogao primiti i do 70 mališana. Vrtić bi trebao imati i jasličku skupinu, a novoizgrađeni objekt trebao bi biti opremljen modernom i certificiranom opremom EU standarda. Zamišljen je kao trajno rješenje za smještaj mališana u ovoj općini. Riječ je o prvoj fazi opremanja, a načelnik Mioč je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo što će Kupres uskoro imati lijep i funkcionalan vrtić, instituciju koja i u demografskom smislu puno znači za ovu općinu.

- Zadovoljan sam što ćemo uskoro i u operativnom smislu imati lijep i moderan vrtić. Ovo je vrijedan projekt za Kupres, novi vrtić će biti lijep dodatak našoj lokalnoj zajednici ali i mjesto koje će jako koristiti, posebno mladim obiteljima. Ovaj kapitalni projekt za Kupres trebao bi znatno unaprijediti uvjete za najmlađe, kazao je između ostalog načelnik Mioč.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije