HUMANOST NA DJELU

FOTO Prijatelji iz Međugorja u posjetu Dini i malenoj Dalal u Donjoj Jablanici, uručili novac i darove

Domacija za Dinu
Foto: NK MEĐUGORJE/FACEBOOK
1/3
14.10.2024.
u 18:22

Cjelokupni prihod od utakmice Međugorje - Brotnjo namijenjen je obitelji našeg prijatelja i nogometaša FK Turbina Jablanica Dine Begića i njegovoj petogodišnjoj kćeri Dalal - objavili su iz NK Međugorje. Podsjećamo, malena Dalal i Dino ostali su bez trudne majke/supruge u strašnim poplavama

Na terenima Sport Centra Međugorje odigrana je utakmica 9.kola Druge lige FBiH - Jug između NK Međugorje i HNK Brotnjo Čitluk. - Cjelokupni prihod od utakmice namijenjen je obitelji našeg prijatelja i nogometaša FK Turbina Jablanica Dine Begića i njegovoj petogodišnjoj kćeri Dalal - objavili su iz NK Međugorje dodajući kako su se u humanu akciju uključili i roditelji Škole nogometa Međugorje te je odigran turnir. Podsjećamo, malena Dalal i Dino ostali su bez trudne majke/supruge u strašnim poplavama koje su pogodile Donju Jablanicu u noći između 3. i 4. listopada.

Danas su predstavnici NK Međugorje posjetili Dinu i uručili mu prikupljena novčana sredstva s utakmice, kao i novčanu donaciju djelatnika Hotela "Spa" Međugorje te poklon-pakete i novčanu donaciju Dječjeg vrtića "Pahuljica" Ljubuški. Ranije su iz NK Međugorje na društvenim mrežama objavili kako ukupni prihod s utakmice Međugorje - Brotnjo iznosi 3068,50 KM. - Ulaznice za utakmicu donacija su knjižare Šetka Čitluk, kao i dnevnica doktora utakmice Josipa Bojčića - naveli su na Facebooku iz NK Međugorje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije