grandiozni most

FOTO Pogledajte kako izgleda mosta Hercegovina

most Hercegovina
04.09.2024.
u 17:08

Večeras se otvara grandiozni most Hercegovina za koji mnogi kažu kako je čudo od arhitekture, a kojim su spojene obale Neretve.

Pogledajte kako izgleda most Hercegovina:

U sklopu svečane ceremonije planirana su obraćanja pa su tako iz Autocesta FBiH najavljeni Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Borjana Krišto, predsjedateljica Vijeća ministara BiH, Nermin Nikšić, premijer Federacije BiH, i Denis Lasić, direktor JP Autoceste FBiH.

Svečanosti otvorenja poddionice Počitelj - Zvirovići i mosta Hercegovina nazočit će brojni predstavnici gospodarskog, političkog i javnog života, kako BiH tako i Republike Hrvatske, kao i međunarodni dužnosnici.

Ceremonija će početi večeras svečanim programom koji će svojim nastupima obogatiti Hrvatska glazba Mostar, klapa Drača, Antonija Batinić i HKUD Rodoč. Presijecanjem vrpce i uz vatromet postavljen duž mosta i službeno će biti otvorena poddionica Počitelj - Zvirovići i most Hercegovina.

Puštanje u redoviti promet poddionice Počitelj - Zvirovići i mosta Hercegovina predviđeno je dan poslije, u četvrtak od podne. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije