Luxury Gradnja

FOTO/VIDEO: POČELA PRODAJA STANOVA U SUKOŠAN HILLSU! PROJEKT MAKARSKA HILLS 3 KREĆE S PRODAJOM

02.07.2024.
u 12:09

Jadran je postao svjetska top destinacija, a luksuzni građevinski objekti svojevrsna oaza mira za sve one koji žele užitak na suncu, uz plažu. Upravo takve nudi Luxury Gradnja koja je sa svojim objektima s potpisom Hills Residence postala jedan od najvećih brendova u građevinskoj industriji, potpisujući neke od najluksuznijih objekata koje prodaje po najboljim cijenama na najelitnijim lokacijama jadranske obale.

U Makarskoj su u samo godinu dana napravili pravu pomamu zbog svog "grada u gradu", luksuznog stambenog projekta s tri zgrade s po 40 stanova, 144 garažna mjesta, dva caffe bara, bazenima, jacuzzijima, spa centrom, dječjom igraonom i još puno toga. Dvije zgrade su već rasprodane, a ovih dana počela je prodaja stanova u trećoj zgradi, a interes je ogroman. - Trećom zgradom završavamo jedan od svojih najvećih projekata i s obzirom da smo za manje od godinu dana rasprodali sve stanove u prve dvije zgrade, već sada mnogi kupci iskazuju interes za stanovima u trećoj zgradi, nakon čega se okrećemo novim projektima, ponosni što smo nešto novo ponudili na Jadranu - ističu u Luxury Gradnji

A uz Makarsku, niču i novi objekti Luxury Gradnje, o kojima sve detalje možete provjeriti i na ovom linku i kontakt broju  00385 99 631 4888.

U posljednje vrijeme pravi hit je najelitniji dio Zadra, te najskuplja destinacija u državi - Sukošan. Tu je krenula prodaja stambenih jedinica novog projekta Luxury Gradnje, a one se nalaze prvi red do mora! Ističu da su tu također tri objekta, stanovi s bazenom i vrtom, što je novi jedinstveni projekt na Jadranu. Odmah uz luksuzne objekte nalaze se nova riva, šetalište i plaža. Sukošan kod Zadra se probija u sami vrh mediteranske tradicije i luksuza, ima i najveću marinu u Hrvatskoj, stoga nije iznenađenje što je Luxury Gradnja kupcima ponudila najbolje.

U nastavku donosimo video i fotografije Sukošan Hillsa, ekskluzivnih stanova, prvi red uz more!

Sve detalje pronađite na web stranici https://luxurygradnja.com/

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?