TEŠANJ

Hifa Oil Grupacija povećala broj zaposlenih za 65 posto

27.10.2017.
u 10:52

Hifa Oil Grupacija povećala je broj zaposlenih u posljednjih devet mjeseci za 65 posto. Kompanija je zaključno s krajem prošle godine je imala 192 zaposlena, a danas ih je 318.

U Hifa Oil najavljuju nastavak zapošljavanja u sektoru maloprodaje gdje se očekuje prijem 15 novih radnika.

- Naš investicijski ciklus praćen je otvaranjem 162 nova radna mjesta. Riječ je u najvećem broju o mladim i stručnim kadrovima, koji su prošli obuku, seminare, ali i certfikaciju za rad s EUFOR-om i rad na zračnim lukama. Uskoro ćemo primiti 15 novih radnika u sektoru maloprodaje na novim benzinskim crpkama -  izjavio je izvršni direktor Hifa Oil Venan Hadžiselimović.

Prosjek starosti u administraciji i menadžmentu kompanije je od 26 do 35 godina i oni čine 42 posto zaposlenih u tom sektoru, a 50 posto ih je s visokom stručnom spremom.

Hifa Oil je lider u prometu nafte i naftnih derivata u BiH s 20 posto udjela na domaćem tržištu bijelih naftnih derivata, a prva je i u distribuciji crnih derivata na domaćem, i tržištima regije u oblasti asfaltgradnje u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj i u drugim zemljama regiona, priopćeno je iz ove grupacije.

Zajedno s kompanijama kćerkama Euro Roal, Euro Metali, Euro Stil, Euro Power, Petrobit, Bitrol Slovenija, te njemačkim LB. Profile, ukupni godišnji prometi kompanija već dosežu iznos od gotovo 500 milijuna KM, a dobiti se računaju u dvocifrenom milijunskom iznosu, prenosi Fena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije