OPISALI ŠTO IH JE DOČEKALO

Hitna prva stigla na mjesto masakra: 'Rečeno nam je da se dogodila tučnjava, a zatekli smo strašan prizor'

22.07.2024.
u 13:24

Ubojica je navodno umirovljeni vojni policajac K. P. (51), no za sada motivi koji stoje iza masakra nisu poznati. Daruvarčani su u šoku i nevjerici zbog činjenice da je njihov sugrađanin okrutno ubio svoju majku i još četvero osoba, a još troje drugih ranio

Petero ljudi ubijeno je u ponedjeljak u domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru. Neslužbeno se doznaje da je muškarac ušao u dom za starije i nemoćne osobe i počeo pucati. Prema prvim informacijama, petero osoba je ubijeno na mjestu događaja, a nekima se još uvijek pruža liječnička pomoć. Lokalni mediji javljaju da je ubojica nakon ubilačkog pohoda pobjegao, ali ga je policija uhitila u blizini jednog kafića. Dodaju i da Daruvarom odzvanjaju sirene svih hitnih službi.

Ubojica je navodno umirovljeni vojni policajac K. P. (51), no za sada motivi koji stoje iza masakra nisu poznati. Daruvarčani su u šoku i nevjerici zbog činjenice da je njihov sugrađanin okrutno ubio svoju majku i još četvero osoba, a još troje drugih ranio. Ističu da nije bilo nikakvih znakova da se dogodilo nešto tako strašno sve dok nisu počele gradom odjekivati sirene hitne pomoći.

A hitnoj je dojavljeno da se u staračkom domu dogodila - tučnjava. Objavljeno je to na Facebook stranici Hitna 194. "Masakr u Daruvaru! Dojava: Tučnjava u udomiteljstvu", počeli su objavi, dodajući da je prvi na mjesto "tučnjave" stigao tim Hitne medicinske službe Daruvar. "Tamo zatiče strašan prizor beživotnih tijela i ranjenih korisnika. Bravo za naše ljude iz Daruvara, Garešnice i Grubišnog Polja koji su brzo reagirali i zbrinuli sve ranjene korisnike te ih transportirali na OHBP pakračke i virovitičke bolnice", dodaju s Facebook stranice Hitna 194.

Inače, o masakru u Hrvatskoj pišu i utjecajni svjetski mediji, među kojima su i Reuters i Associated Press. "Napadač ubio 5 osoba u domu za starije osobe u središnjoj Hrvatskoj", piše dobro čitani ABC News. O tragediji u Hrvatskoj izvijestili su i regionalni mediji, kojima je pucnjava u Daruvaru na prvom mjestu portala.

"Masakr u Daruvaru", piše Blic.rs, a sličan je naslov i bosanskog Klixa. Telegraf prenosi i detalje masakra. "Navodno je sjeo i naručio piće, a pištolj je stavio na stol. Za ubojicu kažu da je u pedesetim godinama, da su ga poznavali u okolici, no ne zbog čega je počinio ovaj zločin. Navodno je riječ o hrvatskom branitelju koji se kretao uz pomoć štake."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije