Ante Begić, načelnik Posušja

I dalje ćemo podupirati razvoj Radija Posušje

19.07.2024.
u 18:36

Četrdeset godina neprekidnog rada u službi javnosti na ponos je svih žitelja u općini Posušje. Ova medijska kuća iznikla je u vremenu kada je radio bio nedosanjani san mnogih općina s ovih područja, no, eto, spletom okolnosti, ali i upornošću naših ljudi, po čemu smo posebno poznati, te daleke 1984. napravili smo malo čudo – svoj lokalni radio. Prihvatili su ga kao svoga i mnogi žitelji diljem Hercegovine, pa unatoč današnjoj prisutnosti nekoliko desetaka radijskih postaja koje se čuju na ovim prostorima, taj prisni odnos održao se do današnjih dana, na što često podsjete i njihova javljanja u program.

Zasluga za ovu dugu vezu ide, prije svega, djelatnicima Radija te je i svojevrsno priznanje da u doba velike medijske konkurentnosti rade dobar posao. Radio Posušje u ove je četiri dekade bio svjedok velikih društvenih promjena, nažalost, i ratnih stradanja, gdje je odigrao veliku ulogu o kojoj će više govoriti svjedoci tog vremena. Također je prošao kroz mnoge mirnodopske izazove, prije svega, materijalno-tehničke prirode.

Kao osnivači ovog javnog glasila, upravo iz respekta prema onome što je Radio Posušje značio i što znači za našu lokalnu zajednicu, dužnost nam je podupirati njegov rad i razvoj, što smo i intenzivirali u proteklih nekoliko godina kada su značajna sredstva uložena u obnovu objekta i dijela tehnike. Uz redovitu potporu tekućem poslovanju, i dalje ćemo aktivno podupirati njegov razvoj, održavajući tako preduvjete za kvalitetan rad djelatnika, što će se sigurno reflektirati i na kvalitetne programske sadržaje. Uz želju da se ovaj kontinuitet rada održi i u vremenima koja dolaze, svima onima koji su dali svoj doprinos dugovječnosti Radija Posušje, sadašnjim i bivšim djelatnicima i suradnicima čestitam 40. obljetnicu najstarijeg radija u zapadnoj Hercegovini.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?