u selu Zovi Do

Identificiran mladić koji je u Nevesinju pucao na policiju pa likvidiran

10.09.2024.
u 20:14

Mladić koji je prošli mjesec pucao u policiju u nevesinjskom selu Zovi Do, pa ga je policija likvidirala, je identificiran i pretpostavlja se da je europskog podrijetla, doznaju Nezavisne novine.

Iako to još nitko nije službeno potvrdio, nealužbeno doznaju i to da se istražuje njegovo francusko državljanstvo, što se u neku ruku moglo i očekivati jer su policajci s terena još dok je bio živ i tražili da se preda tvrdili da se služio engleskim jezikom, ali im se činilo da je govorio francuski ili nešto što nisu razumjeli, s francuskim naglaskom i povikivao Allahu - ekber.

Forenzičar, dr. Dražen Damjanjuk koji je vršio obdukciju tada je rekao kako je mladić urbanog izgleda, farbane kose i da je lijepo građen, te je imao sve svoje zube u glavi, što je također ukazivalo na činjenicu da bi mogao biti Europljanin.

Mladić je primijećen u napuštenoj kući u Nevesinju 19. kolovoza, kada se u selu Zovi Do odvijala prava drama, s obzirom da se nije želio predati policiji, već je i pucao na njih, a onda su zapucali i iz redova policije koja je opkolila kuću i likvidirali ga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije