Radio Posušje

Jači signal od Gruda, preko Rakitna, do Blidinja

radio
30.01.2016.
u 07:00

Radio Posušje je utemeljen 1984., a posebice je jako dobro odradio zadaće u Domovinskom ratu. Kao i druge radiopostaje, ima poteškoća u radu, ali se djelatnici bore za što kvalitetniji program. Od jučer je konačno i sjeverni dio općine Posušje pokriven kvalitetnim radijskim signalom. U toj medijskoj kući ističu kako je do sada, zbog iznimno brdovitog terena, signal našeg radija varirao u MZ Sutini i Poklečani. Stoga su se proteklih mjeseci vršila usporedno testiranja u svrhu poboljšanja prijema i ispunjavanja administrativnih zahtjeva.

Kao rezultat ovih napora osigurana su sredstva i tri nove poddozvole za lokacije Grude, Park prirode Blidinje i Rakitno. - Adaptacija prostora odrađena je još tijekom jeseni, a zahtjevnu tehničku pripremu, prilagodbu i postavljanje emisione opreme odradila je u potpunosti samostalno naša tehnička ekipa.

U sljedeća dva mjeseca slijede radovi na kompletiranju emisione mreže, kada bi nas i slušatelji u susjednoj općini Grude kao i na najsjevernijem dijelu naše općine trebali čuti u iznimnoj tehničkoj kvaliteti, kroz sinkroniziranu radiomrežu na frekvenciji 102,9 MHz, ističu u Radiju Posušje te zahvaljuju na potpori Općini Posušje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?