privedeni osamnaestogodišnjaci

Kod Tomislavgrada policija pronašla nasade indijske konoplje

15.10.2024.
u 18:05

Na području naselja Stipanići pored Tomislavgrada djelatnici PU Tomislavgrad u suradnji s djelatnicima PU Mostar su pronašli nasade indijske konoplje. Kako su kazali iz MUP-a Hercegbosanske županije, operativnim radom došli su do saznanja da se iznad mjesta Stipanići u Tomislavgradskoj općini nalazi nasad stabljika indijske konoplje, a da postoji osnova sumnje da su ih posadile dvije osobe s područja Tomislavgrada 18 - godišnjaci M.Ć. i I.Ć.

Odmah po saznanju djelatnici PU Tomislavgrad su izišli na obilazak šireg područja iznad mjesta Stipanići, te pretragom terena pronašli deset pvc posuda (kanti) u kojima su se nalazile posađene stabljike koje asociraju na indijsku konoplju i nekoliko plastičnih boca vode. Uz suglasnost sa Županijskim tužiteljstvom obavljen je očevid, te su stabljike izuzete i pohranjene u PU Tomislavgrad. Navedene osobe M.Ć. i I.Ć. su privedene u prostorije PU Tomislavgrad te ispitani u svojstvu osumnjičenika na okolnost počinjenja kaznenoga djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije